ELE

Σας καλωσορίζουμε στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε το οποίο εδρεύει στην Πάτρα και στεγάζεται στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας στην περιοχή Κουκούλι στη δυτική πλευρά της πόλης. (περισσότερα)

Νέο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ).

Αγαπητοί συνάδελφοι και αγαπητοί Ακαδημαϊκοί Συντονιστές Erasmus των Τμημάτων της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου,

Παρακαλούμε όπως αναρτήσετε στην ιστοσελίδα των Τμημάτων σας,

τις ανακοινώσεις πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος των φοιτητών σας, για σπουδές και για πρακτική άσκηση κατά το Εαρινό εξάμηνο 2019-20.

Μην παραλείψετε να επισημάνετε στους φοιτητές σας την καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης:  27/09/2019

και ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟ : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

H ηλεκτρονική αίτηση για τους φοιτητές βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Γραφείου Erasmus : www.uop.gr/erasmus   

Επίσης, σας αποστέλλουμε, συνημμένα, το έντυπο αξιολόγησης φοιτητών (για τους Ακαδημαϊκούς Συντονιστές Erasmus των Τμημάτων σας).

στο οποίο, εφόσον πρόκειται για φοιτητές που παρακολουθούν το πρόγραμμα σπουδών των πρώην Τμημάτων του ΤΕΙ και πρόκειται να μετακινηθούν για πρακτική άσκηση,

που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα σπουδών τους, θα πρέπει να προσθέσετε το κριτήριο του δικαιώματος ή μη πρακτικής άσκησης,

αιτούμενοι, αυτεπαγγέλτως, τη σχετική βεβαίωση από τη Γραμματεία του Τμήματος σας.

Η αξιολόγηση θα γίνει με βάση τα κριτήρια που αναγράφονται στη σελίδα του Πανεπιστημίου:

http://erasmus.uop.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=489&Itemid=41  και παρακαλείστε να συμπληρώσετε τον σχετικό πίνακα κατά σειρά αξιολόγησης.

Καλή επιτυχία στους φοιτητές μας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, παρακαλούμε να απευθύνεστε στο Τμήμα μας, τα στοιχεία επικοινωνίας έχουν προστεθεί στις συνημμένες ανακοινώσεις.

Με εκτίμηση,

Γιάγκος Ιγγλέσης

Υπεύθυνος Τμήματος

Κινητικότητας, Δημοσίων Σχέσεων, Πρακτικής & Σταδιοδρομίας

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Μεγάλου Αλεξάνδρου 1, Κτίριο ΣΕΥΠ,  2ος όροφος

26334 Κουκούλι,  Πάτρα

Τηλ.- Fax.: 2610643060

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Νέο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών

logoOpenSans1

 

Έκθεση Εξωτερικής Αξιολόγησης

adiplogo

Το τμήμα αξιολογήθηκε από την Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π.). Σχετική έκθεση αξιολόγησης

GRNet

grnetlogo

Η ΕΔΕΤ Α.Ε. (GRNet) έχει ως αντικείμενο τη διαχείριση του Εθνικού Δικτύου Έρευνας & Τεχνολογίας.

 

 

Δίοδος (GRNet)

diodos

Μπες στο Δίοδος και απόκτησε μόνιμη ADSL ή και ασύρματη σύνδεση“always on” από το σπίτι σου με το ελάχιστο κόστος για όλη τη διάρκεια των σπουδών σου.

Εύδοξος (GRNet)

eudo3os1

Ο Εύδοξος είναι μία πρωτοποριακή υπηρεσία για την άμεση & ολοκληρωμένη παροχή των Συγγραμμάτων των φοιτητών των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ της επικράτειας.

Ακαδημαϊκή Ταυτότητα

mobile-internet

Από τις 24/09/2012 οι προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές όλων των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ της χώρας μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους για έκδοση νέας ακαδημαϊκής ταυτότητας. <περισσότερα>

~ Ωκεανός (GRNet)

okeanos

Ο  ~ Ωκεανός είναι η υπηρεσία cloud του GRNet για την ελληνική ερευνητική και ακαδημαϊκή κοινότητα. Με τον ~ Ωκεανός έχετε το δικό σας Εικονικό Μηχάνημα και Χώρο Αποθήκευσης.

Άτλας (GRNet)

atlas

Ο Άτλας είναι μία κεντρική διαδικτυακή υπηρεσία, η οποία διασυνδέει τους φορείς που παρέχουν θέσεις πρακτικής άσκησης (ΠΑ) με όλα τα ακαδημαϊκά Ιδρύματα της επικράτειας.

Department of Electrical Engineering T.E., TEI of Western Greece